Rakennuttajainsinööri

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 18.10.2021 Hae viimeistään 1.11.2021

Tule RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIKSI Lahden Tilakeskukseen 1.12.2021 alkaen. Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme uutta motivoitunutta osaajaa työmaavalvontaan ja työmaavalvonnan kehittämiseen.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m² toimitilaa ja liikevaihto on noin 69 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 42 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Tilakeskuksen rakennuttajainsinöörin monipuolisiin tehtäviin kuuluu talonrakennushankkeiden työmaavalvonta ja muut sovitut rakennuttamistehtävät sekä Tilakeskuksen valvontatoiminnan kehittäminen.

Odotamme hakijalta vähintään opistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua talonrakennusalan insinööritutkintoa, jossa merkittävä osuus opinnoista suuntautuu rakentamisen tuotantotekniikan opintoihin.

Arvostamme kokemustasi talonrakentamisen työmaatehtävistä, työmaahallinnan ohjelmistoista sekä aikataulutekniikoiden tuntemusta. Olet aktiivinen, järjestelmällinen sekä kehityskykyinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Eduksi on, jos sinulla on hankintaosaamista ja kokemusta julkisista hankinnoista. Arvostamme myös Fise- talonrakennustyön valvontapätevyyksiä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 585,98 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 1.11.2021 klo 15.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi