Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajakonsultti, rakennustöiden valvoja ja LVI-asiantuntija / -valvoja

Indepro Oy
Päivämäärät Julkaistu 25.3.2022 Hae viimeistään 18.4.2022

Indepro Oy on rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja työmaavalvontaan keskittynyt konsulttitoimisto. Yritys on riippumaton ja itsenäinen alan ammattilaisten asiantuntijayritys.

Etsimme uusia työkavereita

Rakennuttajakonsultti, rakennustöiden valvoja ja LVI-asiantuntija/ -valvoja

Rakennuttajakonsultiksi etsimme niin kokenutta rakennuttamisen ammattilaista kuin rakennuttamisesta uusia haasteita etsivää henkilöä. Monipuolisista ja kiinnostavista hankkeistamme löytyy mielenkiintoisia tehtäviä rakennuttamisen projektipäällikölle ja projekti-insinöörille kokemuksen ja osaamisen mukaan. Projekti-insinöörille tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistaan kokeneemman projektipäällikön ohjauksessa. Työparina työskenteleminen antaa turvallisen ympäristön rakennuttamistehtävissä kehittymisessä ja kasvamisessa projektipäälliköksi.

Rakennustöiden valvojaksi haemme rakentamisen osaajaa, joka haluaa kehittyä työmaavalvonnan ammattilaiseksi tai on jo sellainen. Aiempi kokemus valvojan tehtävistä ei ole välttämätöntä.

LVI-asiantuntijaksi haemme talotekniikkaosaajaa, jolla on mielellään aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta. Tehtävässä osallistut suunnittelun ohjaukseen osana rakennuttamistiimiä.  LVI-asiantuntijan tehtäviin sisältyy myös LVI-töiden työnaikainen valvonta.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja. Lupaamme uusia haasteita myös kokeneille ammattilaisille.

Yrityksemme tavoite on olla hyvä työpaikka työntekijöillemme. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin.  Osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi arvostetussa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme innostavan ja kunnianhimoisen työyhteisön sekä monipuoliset työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin.

Lähetä hakemuksesi 18.4.2022 mennessä osoitteeseen jani.rantala@indepro.fi

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jani Rantala, p. 041 515 2435

www.indepro.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi