Sopisitko Lehdolle työnjohtajaksi?

Lehto Group Oyj
Päivämäärät Julkaistu 12.12.2019 Hae viimeistään 15.12.2019

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa on työmaille vahva talotekniikan ja maanrakennuksen tuki? Entä se, että työmailla työnjohto ei ole pelkästään ulkopuolisen suunnittelijan tai konsultin armoilla vaan pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia ratkaisuja työmaalla käytetään? Tämä on meillä mahdollista, koska ohjaamme suunnittelua itse ja toimimme KVR-urakoitsijana. 

Lehto Toimitiloilla on pian alkamassa esimerkiksi projekti vaativan hybridihankkeen parissa. Tämän lisäksi on käynnistymässä myös hotelleja ja logistiikkakeskuksia. Näihin kohteisiin etsimme nyt työnjohtoa.

Sopisitko Lehdolle työnjohtajaksi? Tee testi, se vie aikaasi vain minuutin

Muuta itsesi!

Onko rakentaminen hiipunut kotiseudullasi? Haluaisitko päästä isompiin projekteihin käsiksi?

Pääkaupunkiseudulla meillä riittää töitä. Olemme tehneet muuttamisen ja reissutyön sinulle helpoksi – Osoitamme sinulle sopivan työmaan pääkaupunkiseudulta ja kustannamme* sinulle kalustetun asunnon tai huoneen.

Pakkaa mukaan itsesi, tai vaikka kumppanisi ja perheesi.

Oletko tulossa pääkaupunkiseudulle kauempaakin? Tarjoamme sinulle asuntomahdollisuuden ensimmäisen projektin ajaksi. Lue lisää Muuttopaketti-kampanjastamme  tai kysy lisää muuttoedusta ja avoimista työpaikoista!

Liisa Laaksonen

liisa.laaksonen@lehto.fi
p. 09 3154 3100

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi