Kokeile kuukausi maksutta

Suunnittelija (kunnallistekniikka)

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 4.6.2024 Hae viimeistään 10.6.2024

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa, infrapalveluiden tulosalueella on haettavana kunnallistekniikan suunnittelijan vakituinen toimi.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat infrapalveluiden investointeihin liittyvä suunnittelu ja urakoiden suunnitteluttamiseen osallistuminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kirjallista- ja tietoteknistä taitoa, suunnitelmallista ja huolellista työotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva teknisen alan koulutus (vähintään AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto) sekä kokemusta kunnallistekniikan alan tehtävistä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan ennen toimessa aloittamista.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 10.6.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut:
rakennuttajainsinööri Tommi Peltoniemi
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Puh. 044 4861705

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat