Kokeile kuukausi maksutta

Suunnitteluinsinööri

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2024 Hae viimeistään 26.2.2024

Porvoon kaupunki-infra hakee suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 15.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaisiko monipuoliset suunnittelukohteet katu- ja viherympäristössä sekä kiinteä yhteistyö kaavoituksen, rakentamisen, kunnossapidon ja erilaisten sidosryhmien kanssa? Haluatko tehdä töitä suunnittelutehtävien parissa, mutta päästä mukaan myös toteuttamisvaiheeseen ja nähdä miten lopputulos toimii?

Hyödynnämme mielellämme kokemustasi, mutta huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat.

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Kaupunki-infran suunnitteluinsinöörin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu, konsulttisuunnittelun tilaaminen, suunnitelmiin liittyvän hallinnollisen prosessin vastuuhenkilönä toimiminen ja asukaspalautteisiin ja -kysymyksiin vastaaminen. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämistehtäviä tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Työtovereiksesi saat meillä laajan joukon alojensa ammattilaisia. Yhdessä tekeminen on välttämätön osa työarkeamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto infrarakentamisen / -suunnittelun alalta (insinööri AMK) tai soveltuva ja pitkäaikainen työkokemus infrasuunnittelusta. Myös valmistumisvaiheessa olevat huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Asiantuntemus ja työkokemus hulevesien hallinnasta katsotaan eduksi.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on 36,25 h/vko liukuvalla työajalla.

Tehtäväkohtainen palkka on 3600 €, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä*. *Ammattialalisä määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti siten, että lisä on 4 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun tehtävään valittavalla henkilöllä on vähintään 3 vuotta ammattialalisään oikeuttavaa palvelusaikaa ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun palvelusaikaa on vähintään 5 vuotta.

Lähetä hakemuksesi 26.2.2024 klo 12 mennessä täältä > löytyvän Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Elina Leppänen puh. 040 489 9818, elina.leppanen@porvoo.fi ja kaupunki-infrajohtaja Kari Hällström puh. 040 576 0206, kari.hallstrom@porvoo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat