Lentoasemainfran suunnittelupäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 20.12.2019 Hae viimeistään 26.1.2020

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.

Me tarvitsemme sinua, jotta lentoasemillamme matkustetaan entistä sujuvammin. Tarjoamme sinulle turvallisen ja stabiilin työpaikan loistavilla henkilöstöeduilla vastineeksi kyvyistäsi. Uniikissa työympäristössä saat ajatella laatikon ulkopuolelta, kehittää innovatiivisia ratkaisuja ja tehdä mahdottomasta mahdollisen. Meillä toimit yrityksen aivoina ja poikkeuksellisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Arvomme ovat vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen, joihin oman toimialasi erikoisasiantuntijana tuot panoksesi ja näet oman työsi vaikutuksen toimivan lentoaseman osana.

Tekniikka ja vastuullisuus -yksikön Liikennealuepalvelut-tiimin tehtävänä on Finavian lentoasemaverkoston infrasuunnittelu, lentoliikenteen käyttämien alueiden kehittäminen ja elinkaaren hallinta.

Haemme tiimiimme aktiivista ja kehittymishaluista lentoasemainfran

suunnittelupäällikköä.

Suunnittelupäällikkönä tehtävänäsi on koko Finavian lentoasemaverkoston lentoasema-alueiden ja erityisesti lentoliikenteen käyttämien alueiden suunnittelutehtävät, ulkopuolisten konsulttien suunnittelun ohjaaminen ja suunnitteluprojektien johtaminen. Vastaat suunnittelutyön kustannustehokkuudesta, budjetoinnista, laadusta, aikatauluista ja toiminnallisista tavoitteista. Lisäksi johdat ja kehität Finavian oman suunnittelutiimin toimintaa.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla rakennusalan DI:n tai insinöörin koulutus, näyttöä suunnittelun ja suunnitteluprojektien johtamisesta alue-, tie-/katu- ja geotekniikan osa-alueelta sekä hyvää suunnitteluosaamista. Tehtävässä oleellista on itseohjautuvuus, kyky yhdistää, käsitellä ja hankkia tarvittavaa tietoa sekä kyky itsenäisesti ratkoa eteen tulevia ongelmia ja johtaa suunnittelua asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun lentoaseman kupeessa.

HAKEMINEN
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin liikennealuepalveluiden päällikkö Heikki Heinijoki p. 020 7082320 sekä johtaja Jarkko Matikainen 2.1.2020 alkaen arkisin p. 020 7082310.

Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi