Talotekniikkainsinööri (IV)

Skanska
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 10.10.2021

Haemme IV-taustaista talotekniikkainsinööriä talotekniikkaurakointiin Lahteen

Rakennamme tällä hetkellä esimerkiksi Lahdessa Paavolan kampusaluetta ja Kivimaan koulua sekä Orimattilan uimahallia.

Talotekniikkainsinöörinä vastaat IV-urakoista Lahden alueen hankkeilla, kuten Paavolan kampuksella. Vastaat IV-töiden aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta yhdessä hankkeen muiden talotekniikkainsinöörien ja -asiantuntijoiden sekä rakentajien kanssa. Huolehdit projektien teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Huolehdit omien asentajien sekä työurakoitsijoiden töiden sujumisesta ja laadunvalvonnasta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Jatkossa työskentelet Lahden talotekniikkaosaston asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteilla Lahdessa ja lähikunnissa. Huolehdit osaltasi, että kulloisenkin projektien talotekniikkatyöt toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ympäristöä kunnioittaen. Vastaat myös omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja saada äänesi kuuluviin.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri AMK )
  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

KVV-pätevyydet katsomme eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!Osastopäällikkö Mika Laaksonen (p. 050 358 0385, mika.laaksonen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Mikan parhaiten sähköpostilla. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi