Tuotantoinsinööri asuntorakentamiseen

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2020 Hae viimeistään 1.11.2020

Haemme tuotantoinsinöörejä asuntorakentamiseen pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?
Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä mielenkiintoisilla asuntorakentamiskohteilla pääkaupunkiseudulla. Osallistut hankkeisiin niiden ensimetreiltä takuuvaiheeseen asti. Olet työpäällikön aisapari ja tuot osaamisesi osaksi tarjoustoimintaa, suunnittelunohjausta ja rakentamista.

Teet raportointia ja tuet useampaa työmaata kerrallaan aina tilanteen ja vaiheen mukaan; Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä tuotannon kanssa ja hoidat taloudellisia loppuselvityksiä. Osallistut suunnittelupalavereihin, valmistelet aineistoja ja tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– työmaa- tai muuta soveltuvaa kokemusta rakennusalalta
– hyvää tietoteknistä osaamista ja valmiutta hyödyntää moderneja järjestelmiä
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemmekokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana hyvää tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta 1.11.2020 mennessä. Työpäälliköt Petteri Kärki (p. 044 219 2200, petteri.karki@skanska.fi) ja Risto Mäkinen (p. 040 551 7251, risto.makinen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: engineering, building, construction, production engineer, site engineer
Asiasanat: insinööri, työmaainsinööri, rakennusinsinööri

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi