Tuotepäällikkö

Paroc
Sijainti Parainen
Päivämäärät Julkaistu 16.4.2021 Hae viimeistään 3.5.2021

Etsimme uutta osaajaa rakennuseristeiden Offering-organisaatioomme Paraisille

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Tässä tehtävässä olet osa kansainvälistä Building Insulation Offering -tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää tuote- ja palvelutarjontaa Suomen markkinoille. Tehtävässä vastaat rakennuseristeiden Suomen markkina-alueen tuotehallinnasta ja tarjoomasta. Olet tärkeässä roolissa tuotteiden kasvumahdollisuuksien tunnistamisessa ja hallinnassa sekä osallistut myös rakennuseristeiden strategiatyöhön. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, konsulttien, toimittajien ja tutkimuslaitosten kanssa. Tärkeitä sisäisiä sidosryhmiä ovat mm. myynti-, kehitys-, tuotanto- ja laatuorganisaatiot. Yhdessä myynnin kanssa analysoit aktiivisesti asiakkaiden tarpeita, ennakoit muutoksia ja ehdotat uusia tuotteita valikoimiin yhteistyössä tuotanto-organisaation ja tehtaan kanssa. Osallistut markkinointimateriaalien laatimiseen ja koulutat myyntitiimiä uusien tuotteiden lanseerauksissa.

Ymmärrät hyvin talonrakennustekniikkaa ja seuraat mitä markkinoilla tapahtuu. Koulutukseltasi voit olla esim. talonrakennusalan AMK-insinööri, DI tai arkkitehti. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut konkari, sillä tehtävässä pääset kehittämään ja edelleen syventämään osaamistasi ympäristöystävällisen rakentamisen parissa.  Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja systemaattinen. Sinulla on kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Sinulla on hyvät IT-taidot ja erilaisten järjestelmien käyttö on sujuvaa. Arvostamme innostunutta, aktiivista ja innovatiivista työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössä. Pääset kehittämään alan johtavaa tuotebrändiä sekä kehittymään itse ammatillisesti yhä korkeammalle. Pidemmällä tähtäimellä yhtiössä on mahdollisuuksia edetä urapolulla niin Suomessa kuin ulkomailla. Huolehdimme työntekijöistämme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, tiimimme työtyytyväisyys on huippuluokkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 3.5. osoitteessa www.hrsadvisors.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi