Työnjohtaja parkkihallin rakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 24.4.2019 Hae viimeistään 15.5.2019

 

Haemme nyt työnjohtajaa kerrostalorakentamiseen. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Vantaalla Kaivokselassa Kehä III:n tuntumassa (karttalinkki), jonne rakennamme 12 kerrostaloa ja parkkihallin. Vastuullasi tällä työmaalla on parkkihallin työnjohto.

Jos katselet uutta työmaata, ota meihin yhteyttä jo tänään! Kohteen valmistuttua sinulle on jo seuraavia työmaita odottamassa järkevän työmatkan päässä. Tehtävään on neuvoteltavissa myös asuntomahdollisuus.

Tarkemmin tehtävästä

Tärkeintä on täsmällinen aikataulun ohjaus ja laadukas rakentaminen kerralla valmiiksi. Meillä on konseptoitu ja kustannusohjattu rakentamistapa, joka helpottaa merkittävästi myös sinun työtäsi.

Parhaiten meillä tuntuvat viihtyvän tyypit, jotka tykkäävät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääsevät itse vaikuttamaan työmaidensa toimintaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä: mitä pikemmin sen parempi.

Keskustellaan jatkosta yhdessä, ja katsotaan eri vaihtoehdot läpi huomioiden mitä toiveita ja ajatuksia sinulla tulevaa varten on.

Näillä eväillä menestyt

Tarvitset ainakin
– rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– työnjohtokokemusta paikallavaletuista betonirakenteista
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– perustason tietoteknistä osaamista

Olet yritteliäs ja oma-aloitteinen tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita.

Selvä, haluan kuulla tästä lisää!

Tämän haun kanssa etenemme heti kun soveltuva henkilö löytyy, joten nopeiten tavoitat meidät puhelimitse: 050 407 7774 /työmaapäällikkö Thomas Åkermarck. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi