Projektipäällikkö, valvoja ja projekti-insinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 26.6.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

Tuotamme asiakkaidemme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, työmaavalvontaa ja erilaisia rakentamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Liiketoimintamme kasvua vahvistamaan haemme lisää osaajia Helsinkiin! Tehtävänimikkeesi voi olla roolistasi riippuen esim. projektipäällikkö, projekti-insinööri tai rakennus-, LVIA-työn- tai sähkötyönvalvoja. Uusilta kollegoilta toivomme tehtävään sopivaa koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä sitoutunutta ja itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Meillä pääset osaksi mukavaa ja mutkatonta ammattilaisten porukkaa, johon on helppo tulla. Tuemme myös oppimistasi ja ammatillista kehittymistäsi.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan kysymykseen hakemuslinkin kautta ja liittämällä mukaan CV:si. Kerro samalla, minkälainen olisi toivetyösi rakennuttajatoimistossa. Hakea voit koko kesän ajan aina 30.8.2020 saakka. Lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltä: anu.karppinen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi