Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava suunnitteluinsinööri

Porin kaupunki
Sijainti Pori
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2023 Hae viimeistään 30.11.2023

Tule suunnittelemaan ja tekemään toimivaa kaupunkia! Porin kaupungin Teknisen toimialan infrajohtamisen toimintayksikössä on paikka avoinna asioita tuntevalle ja asiakaspalvelua henkivälle vastaavalle suunnitteluinsinöörille.

Etsimme ammattitaitoista henkilöä täydentämään tiimimme asiantuntemusta. Työssämme huolehdimme muun muassa liikenne- ja muiden yleisten alueiden katu-, liikenne- ja vihersuunnittelusta sekä liikenneympäristön liikenneturvallisuudesta ja esteettömyydestä. Lähiesihenkilönämme toimii liikenneinsinööri.

Monipuolinen tehtäväsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja vastuullinen. Asiantuntijaorganisaatiossamme saat tukea ja apua kehittyä työssäsi. Samalla tuot oman osaamisesi ja persoonasi osaksi tiimiä.

Vastaavana suunnitteluinsinöörinä tehtäviisi kuuluvat ulkoa tilattavien katusuunnitelmien ja katusuunnitelmiin liittyvien muiden suunnitelmien hankintojen ja kilpailutusten valmistelu. Ohjaat ja koordinoit suunnittelua sekä muita niiden tilaamiseen liittyviä tehtäviä. Kaupungin asiantuntijana kehität suunnitteluttamisprosessia ja puitesopimusmenettelyä sekä osallistut valtion tiehankkeisiin.

Osallistut myös infran investointisuunnitelman valmisteluun sekä omana työnä tehtävien katusuunnitelmien ohjaamiseen ja laatimiseen. Tähän sisältyvät tarvittavien koneohjausmallien tekeminen sekä suunnitelmiin liittyvät asiantuntija-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutehtävät. Osaamisesi perusteella tehtävääsi voidaan sisällyttää myös muita infran suunnitteluttamis- ja rakennuttamistehtäviä. Pääset siis itse vaikuttamaan lopulliseen tehtävänkuvaasi erityisosaamisesi perusteella.

Arvostamme perehtyneisyyttä infran suunnitteluun, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä tietotekniikan perustaitoja. Erityisosaaminen muista infran osa-alueista luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, kun lisän saamisen edellytykset täyttyvät. Henkilökohtainen lisä on 5,69 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, jos lisän saamisen edellytykset täyttyvät. Työmaa- ja maastokäynnit edellyttävät paikalla oloa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista.

Me Porin kaupungilla huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä erilaisia lajikokeiluja. Työyhteisömme jäsenillä on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Olisiko sinusta vastaavaksi suunnitteluinsinööriksi? Jos vastaus on ehdottomasti, etene näin: Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tiedustelut:
Infrajohtamisen toimintayksikön esimies Sanna Välimäki p. 044 701 4180
Liikenneinsinööri Eija Riihimäki p. 044 701 0262

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä 30.11. klo 15.00 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat