Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

P2V Rakennus Oy
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 14.1.2022 Hae viimeistään 13.2.2022

P2V Rakennus Oy on kesällä 2021 Jyväskylässä perustettu täyden palvelun rakennusliike. Tarjoamme joustavaa ja ammattitaitoista rakentamispalvelua julkiselle ja yksityiselle sektorille. Toimintamme perustuu hyvään laatuun, luotettavuuteen, kannattavuuteen ja tyytyväisiin asiakkaisiin. P2V Rakennuksella pääset osaksi loistavaa, rentoa työporukkaa. Töitä tehdään vakavissaan, mutta hyvällä meiningillä. Asiakkaat luottavat meihin ja olemmekin saaneet mielenkiintoisia, isoja projekteja ja tästä syystä palkkaamme lisää henkilökuntaa. Yrityksen taustalta löytyy pitkäaikaista keskisuomalaista rakennusalan osaamista ja taloutemme on hyvässä kunnossa. Mikäli haluat päästä mukaan kasvuun ja kehitykseen, lue ihmeessä pidemmälle.

Haemme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA JA TYÖNJOHTAJAA

alkaviin ja käynnissä oleviin kohteisiimme.

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on johtaa työmaata laadukkaasti ja kustannustehokkaasti yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle ja työntekijöille. Sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä vähintään viiden vuoden kokemus vastaavana työnjohtajana tai työnjohtajana.

Työnjohtajana tehtävänäsi on toimia osana tiimiä ja vastata omien työvaiheiden aikatauluttamisesta ja toteutuksen suunnittelusta. Tehtäviisi kuuluu myös työmaan erilaiset työturvallisuus- ja laadunvarmistustoimenpiteet. Odotamme sinulta vastuullisuutta ja halua kehittyä työssäsi. Sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemus rakennusalalta.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus yksilölliseen urapolkuun kasvavassa yrityksessämme. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä vahvan työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi ja Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 13.2.2022  täältä > löytyvän hakulinkin kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.