Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia

T2H
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2022 Hae viimeistään 12.6.2022

Olemme aloittamassa useita, kiinnostavia projekteja ja etsimmekin siis

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

pääkaupunkiseudulle, Uudellemaalle ja Pirkanmaalle ottamaan projektien ohjat käsiinsä.

Työn kuvaus:

Vastaavana työnjohtajana järjestät edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa.

Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle.

Vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten kanssa sekä osallistuminen jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on rakennusalan koulutustausta (AMK/DI) ja kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme valmentavaa otetta työnjohtajien kanssa sekä halua jatkuvaan kehittymiseen.

T2H:n työmailla arvostamme erityisesti:

  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme?

Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja esihenkilösi tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa.

Uskomme yksilölliseen urapolkuun: sinulla on mahdollisuus halutessasi edetä talon sisällä eri tehtäviin, tai voit keskittyä kasvattamaan osaamistasi yhden vastuualueen sisällä.

Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja tarjota erilaisia aktiviteetteja myös töiden ulkopuolella.

Miten haet?

Lähetä hakemuksesi helposti täältä > löytyvän painikkeen kautta. Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa. Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Salakari, puh. 050 406 0189, ville.salakari@t2h.fi.

Hae meille jo tänään ja tule mukaan rakentamaan Ihania Koteja!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi