Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia Uudellemaalle, hankekehittäjä sekä muita avoimia tehtäviä

Sikla
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 5.8.2022 Hae viimeistään 31.8.2022

Sikla-konserni kasvaa voimakkaasti ja haemmekin nyt osaajia useisiin rakennusalan tehtäviin. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vastaavia työnjohtajia Uudellemaalle asunto-, palvelukoti- ja toimitilatyömaille. Kauempaa siirtyville työntekijöille hankimme asunnon kohdepaikkakunnalta ja vastaamme luonnollisesti myös matkakuluista.

Katso lisätiedot täältä >

Hankekehittäjä Tampereelle ja Ouluun. Tehtävät koostuvat hankekehityksen ja maanhankinnan työtehtävistä asuntorakennushankkeiden parissa. Osallistut uusien tontti- ja hankeaihioiden etsimiseen ja kehittämiseen, laadit kauppahintatilastoihin ja markkinadataan pohjautuen investointi- ja kannattavuuslaskelmia sekä valmistelet hankekehitysvaiheen erilaisia sopimuksia ja selvityksiä. Osallistut vahvasti hankekehitysvaiheen suunnittelunohjaukseen sekä hankkeiden asemakaavaprosessien läpiviemiseen. Työtehtävässä pääset myös kehittämään yksikön hankekehitystyötä tukevia prosesseja ja järjestelmiä.

Katso lisätiedot täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi