Kokeile kuukausi maksutta

Vesihuoltoinsinööri

Turun Vesihuolto Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 26.5.2023 Hae viimeistään 21.6.2023

Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osa-alueita ovat verkostojen suunnittelu- ja  rakennuttaminen, kunnossa- ja ylläpitotyöt sekä asiakaspalvelu.

Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 75 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla vakituiseen työsuhteeseen

VESIHUOLTOINSINÖÖRIÄ

jonka ensisijaisena vastuualueena on vesijohto- ja viemäriverkostojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät tehtävät. Tehtävään valitulla tulee olla valmius mahdolliseen määrävälein toistuvaan varallaoloon sekä lisäksi satunnaisiin ylitöihin.

Edellytämme hakijalta työtehtäviin soveltuvaa insinöörin tutkintoa. Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutusohjelman tutkinto sekä aiempi kokemus vesi- ja viemäriverkostojen suunnitteluohjelmien hallinnasta luetaan eduksesi. Tehtävän palkka määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa vesihuoltopäällikkö Petri Elo puh.050 313 2508 tai vesihuoltoinsinööri Tuomas Jalonen puh. 040 702 1944.

Hakuaika tehtävään on 21.6.2023 klo 12 saakka ja hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen: toimisto@turunvesihuolto.fi otsikolla ”vesihuoltoinsinööri”.

Tietosuojaselosteemme löydät nettisivuiltamme:

https://www.turunvesihuolto.fi/tietosuoja

Noudatamme yhtiössämme kuuden kuukauden koeaikaa.

Turussa 22.5.2023

Turun Vesihuolto Oy

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat