Kokeile kuukausi maksutta

Haluaisitko ennakoida rakennusaikaiset ongelmat ja välttää budjettiylitykset? Onnistuneella runkovaiheella on suuri merkitys koko rakennushankkeen kannalta. Potiuksen kokonaisohjatulla betonirunkotoimituksella saat koko paketin – korkealaatuisen rakennesuunnittelun, elementtituotannon ja pystytyksen – nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Jokainen rakentamisen ammattilainen tietää sen tuskan, kun hektinen rakennusprojekti elää loppuun asti, aikataulut pettävät ja budjetti paukkuu. Hyviä uutisia: iso osa hankkeen ongelmista voidaan taklata jo runkovaiheessa. Potius on luonut toimintamallin kokonaisvaltaiselle ja kiinteähintaiselle betonirunkotoimitukselle, jossa yhdellä toimijalla – Potiuksella – on vastuu rakennesuunnittelusta asennukseen asti.

Potiuksen kokonaisohjatun toimintamallin lähtökohtana on huolellinen rakennesuunnittelu. Osaava suunnittelu laskee elementtirungon ja asennuksen kustannuksia ja mahdollistaa hankkeen etenemisen saumattomasti, jolloin kokonaisurakka jää vertailukohteita edullisemmaksi. Potiuksen kerros- ja rivitalojen sekä hoiva- ja toimitilojen rakentajille suunnatulla mallilla onkin saatu aikaan merkittäviä kustannus- ja aikataulusäästöjä useissa pienissä ja keskisuurissa hankkeissa.

Parhaimmillaan laadukkaaseen rakennesuunnitteluun käytetty lisäinvestointi maksaa itsensä takaisin jopa kolminkertaisesti. Taitava suunnittelija osaa valita kustannustehokkaimmat ratkaisut, ja pitkä kokemus sekä kokonaisvaltainen näkemys betonirakentamisen vaiheisiin auttavat taklaamaan monet rakentamisen aikaiset yllätykset jo etukäteen.

Kiinteä hinta syntyy toimitusvarmuudesta

Sujuva rakennusprojekti vaatii myös toimitusvarmuutta ja hyvää kokonaisuuden hallintaa. Potiuksella suunnittelijat, elementtitehdas ja työmaa ovat suorassa yhteydessä toisiinsa. Betonielementit valmistetaan Potiuksen omalla Lahden Kestobetonin tehtaalla, mikä mahdollistaa korkean tuotantokapasiteetin ja valmiusasteen. Runkojen pystytyksen hoitavat Potiuksen asentajat kokeneen työnjohdon alaisuudessa.

Ylimääräisiä kuluja ei pääse syntymään, sillä kiinteä hinta sisältää kaikki kustannukset aina rakennesuunnittelusta pystytykseen. Potiukselta saat koko elementtiurakan yhdellä hintalapulla, aikataulussa ja lähes 20-vuotisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

”Meillä syntyy kauniita ja kestäviä rakennuksia, jotka palvelevat loppukäyttäjien tarpeita ja toteuttavat arkkitehdin ja rakennuttajan visiot. Ylpeänä voimme todeta, että kokonaisvaltaisen toimintamallimme kehittäminen on kannattanut, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laatua ja kustannussäästöjä. Ota meihin yhteyttä, niin skaalataan Potiuksen osaaminen seuraavaan projektiisi”, Potius Oy:n toimitusjohtaja Sampo Katainen kehottaa.

Tutustu ratkaisuihin ja pyydä tarjous: potius.fi

Katso alla olevalta videolta, miten rakennesuunnittelutiimimme tehosti aiempia hankkeitamme.

Viimeisimmät näkökulmat