Eteralle seniorien vuokra-asuntoja Kemistä

Eläkevakuutusyhtiö Etera on ostanut Kiinteistö Oy Kemin Valtakatu 10:n asuinhuoneistojen osakekannan Rakennusliike M. Kurtti Oy:ltä. Perustajaurakoitsija Rakennusliike M. Kurtti rakentaa kerrostaloon 35 korkeatasoista asuinhuoneistoa Kemin ydinkeskustassa. Joulukuussa 2008 valmistuvan talon vuokra-asunnot on tarkoitettu yli 55-vuotiaille senioreille.

Eläkevakuutusyhtiö Etera on ostanut Kiinteistö Oy Kemin Valtakatu 10:n asuinhuoneistojen osakekannan Rakennusliike M. Kurtti Oy:ltä. Perustajaurakoitsija Rakennusliike M. Kurtti rakentaa kerrostaloon 35 korkeatasoista asuinhuoneistoa Kemin ydinkeskustassa. Joulukuussa 2008 valmistuvan talon vuokra-asunnot on tarkoitettu yli 55-vuotiaille senioreille.

Asuntojen vuokrausta hoitaa Eteran puolesta SKV Kiinteistönvälitys Oy. Kyseessä on Eteran ensimmäinen kiinteistösijoituskohde Kemissä. Aiemmin tänä vuonna Eteralle on valmistunut senioritalo Länsipiha Tornioon. Etera on sijoittanut kiinteistöihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella vuodesta 2004 lähtien. Uusia vuokra-asuntoja on rakennettu pääasiassa seniori- ja palvelutaloina.

”Niiden kysyntä on joka puolella maata kova. Torniossakin kaikki senioriasunnot vuokrattiin hetkessä”, kertoo Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta.

Etera on 835 miljoonan euron kiinteistösijoituksillaan yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eteralle seniorien vuokra-asuntoja Kemistä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi