Pietarin kehätie valmistuu keväällä 2010

Pietarin kehätien rakennustöiden valvomisesta vastaavan yhtiön (St. Petersburg Ring Road Construction Company) toimitusjohtajan Boris Murashovin mukaan kehätie valmistuu keväällä 2010. Moskovalaiset yhtiöt Flora ja Inzhtransstroi ovat saaneet urakan rakentaa kehätien viimeinen 32 kilometrin pituinen läntinen osuus, joka yhdistää Pionerstroi Ulitsan ja Bronkan aseman. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Pietarin kehätien rakennustöiden valvomisesta vastaavan yhtiön (St. Petersburg Ring Road Construction Company) toimitusjohtajan Boris Murashovin mukaan kehätie valmistuu keväällä 2010. Moskovalaiset yhtiöt Flora ja Inzhtransstroi ovat saaneet urakan rakentaa kehätien viimeinen 32 kilometrin pituinen läntinen osuus, joka yhdistää Pionerstroi Ulitsan ja Bronkan aseman. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Flora on ollut jo aiemmin mukana kehätien rakentamisessa. Murashov esitti huolestumisensa Floran kyvystä saavuttaa projektin deadline. Floran toimitusjohtaja Alexander Korostovtsevin mukaan syytä huoleen ei kuitenkaan ole ja hän sanoi, ettei mitään sopimusehtojen rikkeitä ole tapahtunut. Hankkeen tiimoilta pidettiin lehdistötilaisuus viime perjantaina.

Hankkeen alkuperäisestä 28,7 miljardin ruplan (n. 0,78 miljardia euroa) rakennusbudjetista 3,6 miljardia ruplaa (n. 0,1 miljardia euroa) käytetään kehätien laajentamiseen siten, että molempiin suuntiin menee nykyisten kahden kaistan sijaan jatkossa kolme kaistaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pietarin kehätie valmistuu keväällä 2010”

Jätä kommentti