YIT:n ja Tapiola Oy:n peruskorjaushanke Vallilassa harjakorkeudessaan

YIT:n ja Tapiola Oy:n yhteistyössä toteuttaman kiinteistökehityshankkeen, Helsingissä sijaitsevan Teollisuuskatu 21:n, peruskorjaustyöt ovat edenneet harjakorkeuteensa. Noin 27 500 bruttoneliön suuruisen peruskorjaushankkeen ensimmäinen vaihe valmistuu alkuvuodesta 2009, ja kokonaisuudessaan se valmistuu alkuvuoteen 2010 mennessä.

YIT:n ja Tapiola Oy:n yhteistyössä toteuttaman kiinteistökehityshankkeen, Helsingissä sijaitsevan Teollisuuskatu 21:n, peruskorjaustyöt ovat edenneet harjakorkeuteensa. Noin 27 500 bruttoneliön suuruisen peruskorjaushankkeen ensimmäinen vaihe valmistuu alkuvuodesta 2009, ja kokonaisuudessaan se valmistuu alkuvuoteen 2010 mennessä.

Tapiola Oy:n omistamassa kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 19 000 neliötä, josta yli puolet on jo vuokrattu. Pysäköintipaikkoja kiinteistössä on noin 100 autopaikan verran ja naapurissa sijaitsevassa pysäköintihallista on mahdollisuus vuokrata lisäpaikkoja yritysten käyttöön.

Tuleva pääkäyttäjä on Luottokunta. Kiinteistöön tulee vuokralaiseksi myös ravintola- ja toimitilapalveluita tarjoava Sodexo. Ensimmäiset käyttäjät pääsevät muuttamaan kiinteistöön alkuvuodesta 2009.                                                                           

”Päätimme investoida kiinteistön peruskorjaukseen ja luoda sille uuden elinkaaren sekä teknisesti että taloudellisesti”, Kiinteistö-Tapiola Oy:n toimitusjohtaja Vesa Immonen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n ja Tapiola Oy:n peruskorjaushanke Vallilassa harjakorkeudessaan”

Jätä kommentti