Suomen Laatuasfaltti vaihtoi nimensä SL Asfaltiksi

Kuopiolainen päällystysurakoitsija Suomen Laatuasfaltti Oy on muuttanut nimeään. Yhtiön uusi nimi on 25. huhtikuuta alkaen SL Asfaltti Oy. Yhtiön omistusrakenteessa tapahtui aiemmin huhtikuussa merkittävä muutos, kun kalajokinen Juola Holding Oy osti kuopiolaisyhtiön osakkeiden enemmistöosuuden Jarmo Sikaselta ja Mikko Alaselta.

Kuopiolainen päällystysurakoitsija Suomen Laatuasfaltti Oy on muuttanut nimeään. Yhtiön uusi nimi on 25. huhtikuuta alkaen SL Asfaltti Oy. Yhtiön omistusrakenteessa tapahtui aiemmin huhtikuussa merkittävä muutos, kun kalajokinen Juola Holding Oy osti kuopiolaisyhtiön osakkeiden enemmistöosuuden Jarmo Sikaselta ja Mikko Alaselta.

Enemmistöomistuksen kaupan myötä entinen Suomen Laatuasfaltti sai myös uuden vetäjän, kun Jukka Juola aloitti yhtiön toimitusjohtajana 20. huhtikuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Laatuasfaltti vaihtoi nimensä SL Asfaltiksi”

Vastaa