Pöyrylle toimeksiantoja Brasiliasta ja Algeriasta

Pöyry on saanut kaksi erillistä toimeksiantoa Brasiliasta ja Algeriasta. Brasiliassa Pöyry on solminut rakennusurakoitsijasopimuksen Sao Paulon Metro Companyn kanssa kaupungin metrojärjestelmän laajentamisesta uudella 4-linjalla. Pöyryn osuus projektista on 3 miljoonaa euroa. Algeriassa toimeksianto liittyy kumiputkipatoprojektin suunnitteluun, toimitukseen, pystyttämiseen ja käyttöönottoon. Toimeksiannon arvo on noin 1 miljoona euroa.

Pöyry on saanut kaksi erillistä toimeksiantoa Brasiliasta ja Algeriasta. Brasiliassa Pöyry on solminut rakennusurakoitsijasopimuksen Sao Paulon Metro Companyn kanssa kaupungin metrojärjestelmän laajentamisesta uudella 4-linjalla. Pöyryn osuus projektista on 3 miljoonaa euroa. Algeriassa toimeksianto liittyy kumiputkipatoprojektin suunnitteluun, toimitukseen, pystyttämiseen ja käyttöönottoon. Toimeksiannon arvo on noin 1 miljoona euroa.

Pöyryn Sao Paulon metrojärjestelmää koskeva sopimus käsittää projektinjohdon, teknisen ja taloudellisen neuvonnan sekä työkalujen toimittamisen kustannusten ja laadun valvontaa sekä aikataulutusta varten. Projekti kestää viisi vuotta, ja Pöyry toteuttaa sen yhteistyössä brasilialaisen EBEI:n kanssa.

Pöyryn mukaan Sao Paulon metrojärjestelmä on Etelä-Amerikan vilkkain ja palvelee päivittäin yli kolmea miljoonaa matkustajaa. Uusi 4-linja on tärkeä lisä kaupungin metrojärjestelmään. Kyseinen 12,8 kilometriä pitkä osa on kokonaan maan alla ja sisältää kymmenen asemaa, jotka toteutetaan kahdessa vaiheessa.

 

Algerian ensimmäinen kumipato

Algerian projekti koskee Laghouatin maakunnassa olevaa Sebgag-joen haaraumaa, ja se toteutetaan Algerian kansalliselle kastelu- ja ojitusvirastolle (National Irrigation and Drainage Authority, ONID).

Khneg Sidi Brahim -kumipato on Algerian ensimmäinen. Padon suunniteltu kokonaispituus on 50 metriä, kokonaiskorkeus noin kuusi metriä ja enimmäiskapasiteetti viisi miljoonaa kuutiometriä. Padon tavoitteena on siirtää vesiresursseja, jotta padon alavirrassa sijaitsevat maanviljelyalueet saavat kasteluvettä. Kyseessä on Afrikan ensimmäinen kumipato. Pöyry on asentanut yli 150 kumipatoa Eurooppaan ja Aasiaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyrylle toimeksiantoja Brasiliasta ja Algeriasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi