Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusteollisuus tyrmää täysin asuntojen verovähennysten poiston

Rakennusteollisuus ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti teilaa täydellisesti keskiviikkona ilmestyneessä Kauppalehdessä verojärjestelmää uudistavan työryhmän esityksen asuntojen verovähennysten poistosta.

Rakennusteollisuus ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti teilaa täydellisesti keskiviikkona ilmestyneessä Kauppalehdessä verojärjestelmää uudistavan työryhmän esityksen asuntojen verovähennysten poistosta.

Rakennusteollisuus ry:n toimitusjohtajan mielestä esitys ei olisi voinut huonommin sopia tähän suhdannetilanteeseen. ”Verovähennysten poisto estäisi kokonaan jo pysähdyksissä olevan vapaarahoitteisen asuntotuotannon ja omakotituotannon, Pipatti sanoo Kauppalehdessä.

Pipatin mukaan asuntojen verovähennysten poisto on alivaltiosihteeri Martti Hetemäen verotyöryhmän esityksessä vain siitä syystä, että verovähennyksiä piti tällä kertaa käsitellä ennakkoluulottomasti.

Pipatti ei usko esityksen läpimenoon. ”Se olisi hallitukselta poliittinen itsemurha. En jaksa uskoa, että löytyy poliittista tahtoa lähteä poistamaan vuosikymmeniä rakennettua kansallista etua.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusteollisuus tyrmää täysin asuntojen verovähennysten poiston”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat