Pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) mukaan hän ei ole saanut lisäeläkettä Nuorisosäätiöstä. Raha-automaattiyhdistyksen mukaan säätiö on maksanut vuosina 2005-09 lisäeläkettä 7-9 henkilölle yhteensä noin 140000 euron edestä.

Vanhanen: En saa lisäeläkettä Nuorisosäätiöstä

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) mukaan hän ei ole saanut lisäeläkettä Nuorisosäätiöstä. Raha-automaattiyhdistyksen mukaan säätiö on maksanut vuosina 2005-09 lisäeläkettä 7-9 henkilölle yhteensä noin 140000 euron edestä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Vanhasen mukaan hän ei ole ollut työsuhteessa Nuorisosäätiöön, vaan on saanut puheenjohtajana kuukausipalkkion. Näin ollen hän ei kuulu lisäeläkkeen saajiin.

-Minulla ei ole sieltä mitään lisäeläkettä, ei ainakaan ole minun kanssani sovittu mistään lisäeläkkeestä, Vanhanen sanoi EU-huippukokouksessa Brysselissä.

RAY jätti tarkastuskertomuksen Nuorisosäätiön varojenkäytöstä sosiaali- ja terveysministeriölle torstaina. RAY:n mukaan säätiön lisäeläkkeet eivät ole sellainen kohde, jota sen maksamilla tukirahoilla tulisi rahoittaa.

RAY:n tarkastus kohdistui puheenjohtaja Antti Kaikkosen (kesk.) toimikauteen. Vanhanen jätti tiedotustilaisuudessa vastaamatta kysymykseen, olivatko säätiön kirjanpitojärjestelyt paremmalla tolalla hänen toimiessaan hallituksen puheenjohtajana vuosina 1998-2003.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vanhanen: En saa lisäeläkettä Nuorisosäätiöstä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi