Pasi Heiskanen valittiin vuoden 2009 asuntovaikuttajaksi

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on vuoden 2009 asuntovaikuttaja. Asuntovaikuttaja julkistettiin 28. tammikuuta Helsingissä Kalastajatorpalla pidetyn Asuntomarkkinat 2010 -huippuseminaarin päätteeksi. Omaa suosikkiaan sai äänestää Rakennuslehden ja Suomen Asuntotietokeskuksen järjestämässä internet-äänestyksessä. Valintayhteistyössä oli mukana myös Nordea.

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on vuoden 2009 asuntovaikuttaja. Asuntovaikuttaja julkistettiin 28. tammikuuta Helsingissä Kalastajatorpalla pidetyn Asuntomarkkinat 2010 -huippuseminaarin päätteeksi. Omaa suosikkiaan sai äänestää Rakennuslehden ja Suomen Asuntotietokeskuksen järjestämässä internet-äänestyksessä. Valintayhteistyössä oli mukana myös Nordea.

image

Vuoden asuntovaikuttaja valittiin nyt 11. kerran. Viimeisimmät asuntovaikuttajat ovat Realia Groupin toimitusjohtaja Risto Kyhälä, asuntoministeri Jan Vapaavuori ja Espoon teknisen toimen johtaja Olavi Louko.

 

Lue Pasi Heiskasesta lisää Rakennuslehden numerosta 3, joka ilmestyi 28. tammikuuta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Pasi Heiskanen valittiin vuoden 2009 asuntovaikuttajaksi”

  1. Onnea Suomen Asuntomessuille! Palkinto oli varmasti enemmän suunnattu yritykselle kuin henkilölle, kuten hän itsekin mainitsi. Toivottavasti tämä auttaa Heiskasta elämässä eteenpäin ja hän löytää kauan kaipaamansa uuden… Onnea myös Asuntomessutoiminnan perustan luoneille vaikuttajille, toimintaa 90-luvulla voimakkaasti kehittäneille tahoille ja henkilöille, kautta aikain uhrautuneelle henkilökunnalle ja uskollisille yhteistyökumppaneille! Ikävää, että v. 2003 jälkeen tapahtuneet toiminnan uudistukset ja kehitysideat, kuten mm. Kotitehdas ei saanut tuulta siipiensä alleen. Siis onnea Asuntovaikuttajalle!

    1. Kaikki kunnia Pasille ja Asuntomessuille. Missään muussa maassa kansa ei vaella katsomaan yhtä innokkaasti toisten koteja kuin meillä.

      Mutta jos oikeasti miettii, keitä on kiittäminen siitä, että asuntomarkkinat ja asuntohinnat eivät romahtaneet meillä kuten 1990-luvulla ja kuten monissa muissa maissa, niin osoite on kyllä Vanhanen-Katainen-Vapaavuori-Rossilahti. Poliitikot saavat harvoin kiitosta, ei varsinkaan Vanhanen, mutta nyt on syytä antaa tunnustusta hyvästä suhdanne- ja työllisyyspolitiikasta. Tämä koskee myös infrarakentamisen käynnistämisen ajoitusta. Välimalli oli suorastaan nerokas keksintö, kenen aivoista ja lobbauksen tuloksena se sitten syntyikään. Valtio sai kannustettua liikkeelle ison määrän asuntokohteita pelkällä virtuaalituella. Nykykorkotasolla tuo tuki ei maksa valtiollle mitään. Se antoi kuitenkin pahimmman rahoituskriisin aikana riittävän selkänojan kohteiden rahoituspäätöksille ja käynnistämisille.

Vastaa