Cembrit järjestää julkisivusuunnittelukilpailun

Kuitusementtilevyjen valmistaja Cembrit Oy järjestää suunnittelukilpailun Lohjan Muijalan tehdasalueensa julkisivun uudistamiseksi. Kilpailu on suunnattu Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen arkkitehti- ja muotoiluopiskelijoille. Tehtävänä on suunnitella uudet julkisivut osaan tehdasalueen rakennuksista Cembritin tuoteuutuuksia hyödyntäen.

Kuitusementtilevyjen valmistaja Cembrit Oy järjestää suunnittelukilpailun Lohjan Muijalan tehdasalueensa julkisivun uudistamiseksi. Kilpailu on suunnattu Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen arkkitehti- ja muotoiluopiskelijoille. Tehtävänä on suunnitella uudet julkisivut osaan tehdasalueen rakennuksista Cembritin tuoteuutuuksia hyödyntäen.

Ehdotukset kilpailuun on jätettävä viimeistään kuluvan vuoden lopussa. Tulokset julkistetaan helmikuun 2011 alussa. Tehdasalueen julkisivun uusimistyö aloitetaan kesällä 2011. Kilpailun kolme parasta ehdotusta palkitaan rahapalkinnoilla, jotka ovat suuruudeltaan 5 000, 2 500 ja 1 500 euroa. Lisäksi on mahdollista jakaa kunniamaininta, josta maksetaan 1 000 euroa.

”Haluamme päivittää oman tehdasalueemme julkisivun sekä visuaalisesti että teknisesti siten, että se havainnollistaa tuotteidemme laatua ja kuitusementtilevyjen tarjoamia uusia ulottuvuuksia. Toivomme julkisivun jatkossa saavan aikaan ”wow-efektin” ja esittelevän uusia innovatiivisia ideoita tuotteidemme käyttöön ja yhdistelyyn. Haluamme samalla tarjota tulevaisuuden suunnittelijoille mahdollisuuden käyttää taitojaan ja näyttää luovuutensa”, Cembritin myyntijohtaja Virpi Riekkinen sanoo.

Cembrit on viime vuosina panostanut paljon tuotekehitykseen – niin tuotteiden tekniseen toimivuuteen, kestävyyteen kuin visuaalisuuteenkin. Yhtiö on tuonut markkinoille muun muassa uudet UrbanNature-julkisivulevyt, jotka on kehitetty yhteistyössä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cembrit järjestää julkisivusuunnittelukilpailun”

Vastaa