Päätoimija osti enemmistön Rakennusliike Koivukoskesta

Päätoimija-konserni ja Rakennusliike Koivukoski Oy sopivat perjantaina 18. maaliskuuta yrityskaupasta, jossa 60 prosenttia Rakennusliike Koivukosken osakkeista siirtyi Päätoimijan omistukseen. Loput 40 prosenttia Rakennusliike Koivukosken osakkeista jäivät toimitusjohtajana jatkavalle Tomi Koivukoskelle. Rakennusliike Koivukoski jatkaa toimintaansa omalla nimellään, ja myös koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Päätoimija-konserni ja Rakennusliike Koivukoski Oy sopivat perjantaina 18. maaliskuuta yrityskaupasta, jossa 60 prosenttia Rakennusliike Koivukosken osakkeista siirtyi Päätoimijan omistukseen. Loput 40 prosenttia Rakennusliike Koivukosken osakkeista jäivät toimitusjohtajana jatkavalle Tomi Koivukoskelle. Rakennusliike Koivukoski jatkaa toimintaansa omalla nimellään, ja myös koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Rakennusliike Koivukosken pääkonttori on Vantaalla ja toiminnan pääpaino pääkaupunkiseudulla. Yhtiön liikevaihto on vuosittain ollut noin 5 miljoonaa euroa. Päätoimijan mukaan Koivukoski tekee myös hyvää tulosta ja sen taloudellinen asema on erittäin vahva. Koivukoskella on erinomainen tilauskanta vuodelle 2011.

Yrityskaupan taustalla on Rakennusliike Lehdon ja Koivukosken liiketoiminnan vahvuuksien yhdistäminen. Koivukosken maantieteellinen vahvuus on Etelä-Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla, missä Päätoimija vahvistaa asemaansa kaupan myötä. Koivukosken toiminnan puolestaan uskotaan saavan lisää vahvuutta Lehdon tietojärjestelmistä, hankinnasta ja yhteisestä markkinoinnista. Yrityskaupan odotetaan tukevan Koivukosken liiketoiminnan kasvua.

Päätoimija Oy:n pääkonttori on Kempeleessä. Päätoimija-konserniin kuuluu jo entuudestaan Rakennusliike Lehto Oy, Rakennuskartio Oy, Remonttipartio Oy, Vahinkopartio Oy, Takuuelementti Oy ja useita kiinteistöyhtiöitä. Päätoimijan toimipisteitä on Vantaalla, Kuopiossa, Lempäälässä, Kempeleessä ja Humppilassa. Päätoimijan liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Päätoimija osti enemmistön Rakennusliike Koivukoskesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat