Yhteistyö käynnistyy HK Ruokatalon tuotantolaitosten energiansäästömahdollisuuksien selvityksellä. YIT kartoittaa aluksi HK Ruokatalon kolmen suurimman, Vantaalla, Forssassa ja Eurassa sijaitsevan, tuotantolaitoksen energiansäästömahdollisuuksia sekä suunnittelee niiden edellyttämät toimenpiteet. HK Ruokatalo hakee toimenpiteillä vähintään kansallisen energiatehokkuussopimuksen tavoitteiden mukaisia säästöjä energiankulutuksessa.
”Energiatehokkuus on mukana kaikessa tekemisessämme, ja juuri talotekniikalla pystymme vaikuttamaan parhaiten kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ESCO-hankkeiden toteuttamisesta ja uskomme, että pystymme tuomaan HK Ruokatalolle ratkaisuja ja keinoja saavuttaa omat ympäristö- ja energiansäästötavoitteensa”, toimitusjohtaja Jarno Hacklin YIT Kiinteistötekniikka Oy:stä sanoo.
Tätä artikkelia on kommentoitu kerran
Yksi vastaus artikkeliin “YIT parantamaan HK Ruokatalon kiinteistöjen energiatehokkuutta”
Se on sitten vaan niin, että oman tuotantokiinteistön hoitaminen ja kehittäminen on (lienee?) parasta antaa ’ulos’.
Siis joku muu kuin se, jota tuotantoa pyörittää on parempi myös energiatehokkuuden kehittämisestä vastaamaan.
Tämä kommentti on geneerinen (ei HK:oon kohdistuva) ja sisältää sisäärakennetun ihmetyksen siemenen.