Rakennusalan työehdoista neuvottelutulos

Rakennusalan työehdoista päästiin sopuun keskiviikkoiltana. Neuvottelutuloksen mukaan sopimuskausi on kaksivuotinen. Alan palkkoja korotetaan maaliskuun alussa 2,4 prosentilla ja ensi vuoden huhtikuun alussa 1,9 prosentilla. Korotukset noudattavat syksyllä tehdyn raamisopimuksen yleistä linjaa.

Rakennusalan työehdoista päästiin sopuun keskiviikkoiltana. Neuvottelutuloksen mukaan sopimuskausi on kaksivuotinen. Alan palkkoja korotetaan maaliskuun alussa 2,4 prosentilla ja ensi vuoden huhtikuun alussa 1,9 prosentilla. Korotukset noudattavat syksyllä tehdyn raamisopimuksen yleistä linjaa.

Neuvottelutulos koskee kaikkia Rakennusteollisuus RT:n kahdeksaa työehtosopimusta. Jäsenliitot käsittelevät tulosta ensi viikolla. Rakennusliiton hallitus ottaa neuvottelutulokseen kantaa maanantaina.

Sopimuksen piirissä on noin 80000 työntekijää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalan työehdoista neuvottelutulos”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi