Kokeile kuukausi maksutta

Tampereen pormestaripeliin lähtevä Hassi ei lämpene Keskusareenalle

Europarlamentaarikko ja vihreiden kuntavaaliehdokas Satu Hassi vahvisti perjantaina olevansa mukana Tampereen pormestarikilvassa. Samalla hän patisteli muidenkin puolueiden kiinnostuneita ”ulos kaapista”.

Europarlamentaarikko ja vihreiden kuntavaaliehdokas Satu Hassi vahvisti perjantaina olevansa mukana Tampereen pormestarikilvassa. Samalla hän patisteli muidenkin puolueiden kiinnostuneita "ulos kaapista".

Kokoomuksesta kiinnostuksensa ovat ilmaisseet Harri Jaskari, Leena Kostiainen, Harri Airaksinen ja Anna-Kaisa Ikonen. SDP:n ja vasemmistoliiton nimet ovat olleet vasta arvailujen varassa.

Hassi vaatii päätöksentekoon avoimuutta ja suhtautuu nihkeästi Tampereen suuriin rakennushankkeisiin kuten Keskusareenaan.

”Kunnallisen päätöksenteon ja rakennusliikkeiden välinen napanuora pitää katkaista”, Hassi sanoi.

Kuntaliitoksissa Hassi etenisi ”demokratia edellä.” Lisäksi hän haluaa Tampereen sitoutuvan ilmastotalkoisiin.

Neljä suurinta valtuustoryhmää nimeää viralliset pormestariehdokkaansa kuntavaalien jälkeen. Valinnan tekee uusi valtuusto. Istuva pormestari Timo P. Nieminen (kok.) ei asetu enää ehdolle.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Tampereen pormestaripeliin lähtevä Hassi ei lämpene Keskusareenalle”

  1. Tamperelaisilta salataan pormestariehdokkaiden nimet, jotta valtuutettujen pieni piiri saa suhmuroida rauhassa mieleisensä pormestarin Tampereelle.

    Hassi on oikessa rakennusliikeiden ja kaupungin välisestä napanuorasta. Viimeisin osoitus siitä on Rantaväylän tunneli, jonka maksavat veronmaksajat ja valtavan rahallisen hyödyn kerää YIT.

    YIT:ltä siirtyi Tampereen kaupungin palvelukseen 1990- ja 2000-luvulla monta johtajaa ilman hakumenettelyä, jotta napanuora säilyisi.

    1. YIT:n uusi yhteiskuntasuhteiden johtaja voisi olla vahva nimi myös Tampereen pormestarikuviossa. Suhteitahan voi hoitaa molempiin suuntiin.

  2. Eikös tämä tunneli ole Lemminkäisen hanke.

  3. Joo mutta YIT omistaa maa-alueet, jotka vapautuvat tunnelin rakentamisen jälkeen ja rakentaa siihen valtavat määrät kerrostaloja €€€€

  4. Keskusareena kuuluu sarjaan tamperelaisia utopioita, sillä se ei valmistu koskaan. Rahoitusta ei ole saatu kuntoon vuosien jahkailusta huolimatta. Turussa vastaavalainen areena on jo toteutettu ja se tuottaa kaiken aikaa isoja tappioita.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat