Kokeile kuukausi maksutta

Avain Asumisoikeudelta uusia asumisoikeusasuntoja Kuopioon

Avain Asumisoikeus Oy rakennuttaa Lehtoniemen alueelle Kuopion Saaristokaupunkiin 43 uutta asumisoikeusasuntoa. Hankkeen kokonaishinta on noin 6,8 miljoonaa euroa. Kohteen pääurakoitsijana toimii NCC, ja sen rakentaminen alkaa marraskuussa 2012. Kohde valmistuu arviolta helmikuussa 2014.

Avain Asumisoikeus Oy rakennuttaa Lehtoniemen alueelle Kuopion Saaristokaupunkiin 43 uutta asumisoikeusasuntoa. Hankkeen kokonaishinta on noin 6,8 miljoonaa euroa. Kohteen pääurakoitsijana toimii NCC, ja sen rakentaminen alkaa marraskuussa 2012. Kohde valmistuu arviolta helmikuussa 2014.

Kuuntele juttu

”Asumisoikeusasuminen monipuolistaa Saaristokaupungin kuopiolaisille tarjoamia asumisvaihtoehtoja”, Kuopion asuntotoimenjohtaja Hannu Harjunheimo toteaa.

Kuopion Lehtoniemessä järjestettiin vuoden 2010 asuntomessut.

Asunto Oy Kuopion Kotilokatu 1 -nimisen kohteen asuntojen kokonaispinta-ala on 2598 neliömetriä. Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy:n suunnittelemaankohteeseen kuuluu kaksi nelikerroksista ja hissillistä rakennusta. Jokaisessa asunnossa on sauna ja ensimmäisen kerroksen asunnoissa lisäksi asuntokohtaiset pihaterassit.

Kohteen asumisoikeuksia myy Ovenia Isännöinti Oy. Asunnot tulevat haettavaksi loppuvuodesta 2012.

Avain Asumisoikeus Oy on yhteishyödyllinen yhtiö, joka omistaa yli 5500 asumisoikeusasuntoa 28 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Yhtiön liikevaihto on lähes 50 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Avain Asumisoikeudelta uusia asumisoikeusasuntoja Kuopioon”

  1. Toivon hartaasti, että Kuopioon rakennettaisiin – rauhalliselle paikalle – luonnon ”juurelle” , ehkäpä saisimme ja pääsisimme veden äärelle —-> aikuiset, vielä työssä käyvät ihmiset. Nyt on tarjolla aivan liian paljon ”kivikyliä” eli kerrostaloja toisen vieressä ( muutama metri välissä” ilmarakoa. Ei kiinnosta. Kuitenkin haluaisin osaomistusasunnon ( huoltovapaan) ja pian, mutta on vaikeaa ja jonot ptkät.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat