Maaseudun Tulevaisuus: Kiinteistösijoittaminen kiinnostaa eniten

Suomalaisia eniten kiinnostava sijoituskohde ovat kiinteistöt, kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuus. Lehti selvitti suomalaisten suhtautumista sijoittamiseen ja hallituksen osinkoverouudistukseen kyselyllä toukokuun alussa.

Suomalaisia eniten kiinnostava sijoituskohde ovat kiinteistöt, kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuus. Lehti selvitti suomalaisten suhtautumista sijoittamiseen ja hallituksen osinkoverouudistukseen kyselyllä toukokuun alussa.

Kiinteistöihin sijoittamisesta olisi kyselyn mukaan kiinnostunut joka kolmas. Hallituksen esittämään osinkoverouudistukseen on toisaalta perehtynyt edes melko hyvin vain joka viides kyselyyn vastannut.

Hyvin uudistukseen perehtyneet näkivät sen vähentävän pörssisijoittamisen kiinnostavuutta ja lisäävän kiinteistösijoittamisen kiinnostavuutta. Hallituksen esittämässä osinkoverouudistuksessa pörssiosakkeiden osinkoverotus kiristyy hiukan.

Kyselyn teki Gallup Elintarviketieto Maaseudun Tulevaisuuden toimeksiannosta, ja siihen vastasi 1 147 ihmistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maaseudun Tulevaisuus: Kiinteistösijoittaminen kiinnostaa eniten”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat