Incap myi Vuokatin tehdaskiinteistön Angry Birds -puistolle

Incap Oyj on myynyt Vuokatissa sijaitsevan tehdaskiinteistönsä Vuokatti Superpark Oy:lle, joka toimii jo tiloissa vuokralaisena harjoittaen ympärivuotista, Angry Birds -teemaista aktiviteettipuistotoimintaa. Kauppaan sisältyy noin 18 570 neliön tontti ja 10 400 neliön määräala sekä vuosina 1987–2001 rakennettu noin 8 700 neliön teollisuusrakennus.

Incap Oyj on myynyt Vuokatissa sijaitsevan tehdaskiinteistönsä Vuokatti Superpark Oy:lle, joka toimii jo tiloissa vuokralaisena harjoittaen ympärivuotista, Angry Birds -teemaista aktiviteettipuistotoimintaa. Kauppaan sisältyy noin 18 570 neliön tontti ja 10 400 neliön määräala sekä vuosina 1987–2001 rakennettu noin 8 700 neliön teollisuusrakennus.

Incapin mukaan kauppahinta vastaa kiinteistön arvoa konsernin taseessa maaliskuun lopussa 2013. Tuolloin kiinteistön arvoksi määritettiin noin 1,5 miljoonaa euroa. Vuokatin kiinteistön myyntineuvotteluissa saadun näkemyksen perusteella Incap ehti jo tehdä toisella neljänneksellä kiinteistön arvoon noin 0,4 miljoonan euron alaskirjauksen.

Vuokatin tehdaskiinteistö jäi tyhjilleen vuonna 2010, jolloin Incap keskitti Euroopassa sijaitsevan elektroniikkavalmistuksensa Viroon. Vuokrasopimus Vuokatti Superpark Oy:n kanssa solmittiin elokuussa 2012, ja aktiviteettipuistotoiminta käynnistyi viime joulukuussa.

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että pitkään kestäneet myyntiponnistelut ja neuvottelut on saatu päätökseen. Kiinteistön vuokraus viime vuonna oli hyvä askel eteenpäin, mutta tavoitteemme oli koko ajan löytää kiinteistölle ostaja”, Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Incap myi Vuokatin tehdaskiinteistön Angry Birds -puistolle”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat