YIT aloitti ensimmäisen asuntokohteensa Tjumenissa Venäjällä

YIT Uralstroi on aloittanut ensimmäisen asuntokohteensa Tjumenin kaupungissa saatuaan rakennusluvan syyskuun lopussa. Kokonaisuus käsittää kolme 17‒18-kerroksista asuintaloa. Yhteensä alueelle rakennetaan lähes 900 asuntoa sekä tilat 20 toimistolle ja kahdelle kaupalle. Nyt käynnistyvän ensimmäisen vaiheen arvo on yli 20 miljoonaa euroa, ja se sisältää 288 asuntoa. Ensimmäisen talon arvioidaan valmistuvan vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

YIT Uralstroi on aloittanut ensimmäisen asuntokohteensa Tjumenin kaupungissa saatuaan rakennusluvan syyskuun lopussa. Kokonaisuus käsittää kolme 17‒18-kerroksista asuintaloa. Yhteensä alueelle rakennetaan lähes 900 asuntoa sekä tilat 20 toimistolle ja kahdelle kaupalle. Nyt käynnistyvän ensimmäisen vaiheen arvo on yli 20 miljoonaa euroa, ja se sisältää 288 asuntoa. Ensimmäisen talon arvioidaan valmistuvan vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Yhteensä alueelle rakennetaan lähes 900 asuntoa sekä tilat 20 toimistolle ja kahdelle kaupalle. Asuntojen kokonaisala on noin 44 000 neliötä ja toimitilojen osuus noin 1 900 neliötä. Alueelle rakennetaan myös kaksi parkkihallia yhteensä 580 autolle sekä lasten leikkikenttä ja urheilukenttä. Koko projektin arvon arvioidaan olevan noin 70 miljoonaa euroa.

Kohde sijaitsee 3,16 hehtaarin tontilla Tjumenin länsiosassa Dom Oboronyn asuinlähiössä.

”Uskomme vahvasti hankkeen vetovoimaan, kun lähiaikoina aloitamme kohteen asuntomyynnin”, YIT Uralstroin pääjohtaja Roman Gibov sanoo.

Tjumen on YIT:n uusi aluevaltaus Venäjällä, ja hankkeen mittakaavaa voi verrata YIT-konsernin laajentumiseen Jekaterinburgin kaupunkiin Keski-Uralille vuonna 2006. Tjumenin alue on kasvava kaupallinen ja teollinen keskittymä Etelä-Siperiassa. Kaupungissa sijaitsee muun muassa useita öljy- ja kaasuyhtiöitä ja väestön ansiotaso on yksi Venäjän korkeimmista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloitti ensimmäisen asuntokohteensa Tjumenissa Venäjällä”

Vastaa