Technopolis toteutti Otaniemen kampuskaupan toisen osan

Technopolis on 16. joulukuuta toteuttanut Espoon Otaniemessä sijaitsevan Falcon Business Parkin toisen osan oston. Myyjänä on Aberdeen Asset Managementin hallinnoiman rahaston yhtiö. Technopolis tiedotti kauppasopimuksen allekirjoittamisesta 25. lokakuuta ja ensimmäisen osan toteuttamisesta 1. marraskuuta.

Technopolis on 16. joulukuuta toteuttanut Espoon Otaniemessä sijaitsevan Falcon Business Parkin toisen osan oston. Myyjänä on Aberdeen Asset Managementin hallinnoiman rahaston yhtiö. Technopolis tiedotti kauppasopimuksen allekirjoittamisesta 25. lokakuuta ja ensimmäisen osan toteuttamisesta 1. marraskuuta.

Kokonaisinvestointi sisältäen varainsiirtoveron on 77,5 miljoonaa euroa, josta nyt toteutetun toisen osan osuus on 39,0 miljoonaa euroa, ja se koskee 12 700 vuokrattavaa neliömetriä.

Technopolis rahoittaa kaupan olemassa olevista luottolimiiteistä ja osakeannilla kerätyistä varoista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis toteutti Otaniemen kampuskaupan toisen osan”

Vastaa