LähiTapiolan kiinteistösijoitukset tuottivat 4,2 prosenttia

LähiTapiola Eläkeyhtiön kiinteistösijoitusten tuotto oli viime vuonna 4,2 prosenttia. Yhtiön suorat kiinteistösijoitukset tuottivat 3,8 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastot ja yhteissijoitukset 5,4 prosenttia.

LähiTapiola Eläkeyhtiön kiinteistösijoitusten tuotto oli viime vuonna 4,2 prosenttia. Yhtiön suorat kiinteistösijoitukset tuottivat 3,8 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastot ja yhteissijoitukset 5,4 prosenttia.

LähiTapiolan kiinteistösijoitusten markkina-arvo oli vuoden 2013 lopussa yhteensä 1 378,4 miljoonaa euroa. Suorien kiinteistösijoitusten markkina-arvo oli 1 073,8 miljoonaa euroa ja kiinteistösijoitusrahastojen ja yhteissijoitusten 304,6 miljoonaa euroa.

Kiinteistösijoitusten osuus LähiTapiolan kaikkien sijoitusten markkina-arvosta oli 13,2 prosenttia.

LähiTapiola yhdistyi vuoden 2014 alussa Eläke-Fennian kanssa uudeksi Keskinäiseksi Työeläkevakuutusyhtiö Eloksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LähiTapiolan kiinteistösijoitukset tuottivat 4,2 prosenttia”

Vastaa