SSAB:n ja Rautaruukin fuusio liikahti eteenpäin

Ruotsalaisen teräsyhtiö SSAB:n yhtiökokous päätti keskiviikkona 9. huhtikuuta teknisistä järjestelyistä, joila SSAB:n ja Rautaruukin fuusiota viedään eteenpäin. Yhtiökokous päätti uusien osakkeiden liikkeelle laskemisesta, mikä mahdollistaa osakevaihtotarjouksen tekemisen, kertoo Rautaruukin IR-johtaja Timo Pirskanen

Ruotsalaisen teräsyhtiö SSAB:n yhtiökokous päätti keskiviikkona 9. huhtikuuta teknisistä järjestelyistä, joila SSAB:n ja Rautaruukin fuusiota viedään eteenpäin. Yhtiökokous päätti uusien osakkeiden liikkeelle laskemisesta, mikä mahdollistaa osakevaihtotarjouksen tekemisen, kertoo Rautaruukin IR-johtaja Timo Pirskanen

image

Pirskasen mukaan Rautaruukin osakkeenomistajille voidaan lähettää tarjousasiakirja osakeannista.

Rautaruukin sulautumisesta ruotsalaisyhtiöön kerrottiin tammikuussa. Toimintojen on tarkoitus jatkua sekä Raahessa että Hämeenlinnassa, jotka kuuluvat myös uuden yhtiön päätoimipaikkoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SSAB:n ja Rautaruukin fuusio liikahti eteenpäin”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat