Kokeile kuukausi maksutta

Parma sulkee Kurikan tehtaan

Betonielementtien valmistaja Parma on päättänyt sulkee Kurikan tehtaan. Toimenpiteet käynnistetään 25.6.2014, ja niiden piirissä on 33 työntekijää ja 3 toimihenkilöä. Toimenpiteet eivät koske Kurikan yksikön myynnin ja taloushallinnon henkilöstöä.

Betonielementtien valmistaja Parma on päättänyt sulkee Kurikan tehtaan. Toimenpiteet käynnistetään 25.6.2014, ja niiden piirissä on 33 työntekijää ja 3 toimihenkilöä. Toimenpiteet eivät koske Kurikan yksikön myynnin ja taloushallinnon henkilöstöä.

Tehtaan sulkemispäätös perustuu normaaliin yt-menettelyyn ja yt-neuvotteluihin, joita on käyty 2.4.2014 alkaen. Taustalla on jo pitkään vaikeana jatkunut markkinatilanne sekä tehtaan heikentynyt kilpailukyky.

”Etsimme pitkään ratkaisuja Kurikan tehtaan jatkamiselle. Tuotantoyksikön uudistaminen olisi kuitenkin vaatinut niin mittavia investointeja, että sitä ei nähty enää tarkoituksenmukaisena. Teemme kaiken voitavamme, jotta henkilöstöstä kukaan ei jäisi tyhjän päälle”, Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala sanoo.

Parma Oy tukee yt-menettelyn piirissä olevia henkilöitä kaikin käytettävissä olevin keinoin, kuten tekemällä eläköitymisratkaisuja sekä tarjoamalla apua uudelleen työllistymiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parma sulkee Kurikan tehtaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat