Kokeile kuukausi maksutta

Ruukille iso teräsrakenneurakka logistiikkakeskukseen Ruotsiin

Ruukki toimittaa yhteensä noin 9 miljoonan euron arvoisen teräsrunko- ja kuoriratkaisun norjalaisen vaatealan yrityksen Varner-Gruppenin logistiikkakeskukseen Länsi-Ruotsiin. Uuden rakennuksen pinta-ala on lähes 50 000 neliötä. Ruukin toimituksen tilaajana on kohteen pääurakoitsija NCC Construction Sverige AB.

Ruukki toimittaa yhteensä noin 9 miljoonan euron arvoisen teräsrunko- ja kuoriratkaisun norjalaisen vaatealan yrityksen Varner-Gruppenin logistiikkakeskukseen Länsi-Ruotsiin. Uuden rakennuksen pinta-ala on lähes 50 000 neliötä. Ruukin toimituksen tilaajana on kohteen pääurakoitsija NCC Construction Sverige AB.

Ruukki suunnittelee ja toimittaa keskukseen teräsrungon, paneelit, kantavat kattorakenteet ja ontelolaatat, sokkelit ja ikkunat eli rungon, julkisivut ja katon. Rakenteiden valmistus alkaa loppukesällä ja Ruukin toimitukset kestävät huhtikuuhun 2015. Ruukki vastaa myös rakenteiden asennuksesta ja palosuojamaalauksesta. Yksikerroksinen rakennus otetaan käyttöön talvella 2016.

”Olemme viime aikoina saaneet useita merkittäviä rakennusurakoita Ruotsista. Tämä on kohteista suurin. Ruukin toimitus, johon sisältyy rakenteiden lisäksi niiden suunnittelu ja asennus, on kilpailukykyinen kokonaisuus. On hienoa, että olemme voineet tehdä yhteistyötä kohteen pääurakoitsijan kanssa myös hankkeen kehitysvaiheessa”, toteaa Ruukin rakentamisen projektit -liiketoiminta-alueen Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan toimintojen vetäjä Petri Nieminen tiedotteessa.

Ruukin toimitukseen kuuluvat rakennusten osat valmistetaan Ruukin tuotantolaitoksilla Obornikissa Puolassa sekä Ylivieskassa, Peräseinäjoella ja Alajärvellä Suomessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruukille iso teräsrakenneurakka logistiikkakeskukseen Ruotsiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat