Skanska rakentaa 60 asuntoa Vantaan Leinelään

Skanska aikoo rakentaa kaksi uutta kerrostaloa Vantaan Leinelään.

Skanska rakentaa Vantaan Leinelään kaksi uutta kerrostaloa.

Kohteeseen on suunniteltu yhteensä 60 asuntoa, jotka ovat kooltaan 37,5 – 71 neliötä. Asunnot ovat ennakkomarkkinoinnissa ja jos kauppa käy, rakentamisen on tarkoitus alkaa syksyllä 2014, jolloin kohde valmistuisi loppuvuodesta 2015.

Asunto-osakeyhtiö Vantaan Vetehinen sijaitsee lähellä uuden Kehäradan Leinelän asemaa. ”Leinelään houkuttelee hyvien liikenneyhteyksien lisäksi yhdistelmä urbaania, mutta luonnonläheistä asumista, jossa ympäristötaide on olennainen osa arkiympäristöä. Leinelässä taide on läsnä kaikkialla: rakennusten ulkopinnoissa, porteissa, julkisissa tiloissa, katuosuuksissa ja liikenneympyröissä”, Skanska Kotien projektipäällikkö Olli Metsäranta sanoo.

Vetehisen molempiin taloihin on kadun puoleiselle edustalle suunnitteilla taiteilija Markku Pääkkösen suunnittelemat taideseinät.

Leinelän asuinalueen rakentaminen käynnistyi vuonna 2009. Ensimmäiset asukkaat muuttivat alueelle vuonna 2011. Leinelään tulee erikokoisia ja hallintamuotoisia asuntoja sekä kerros- että rivitaloihin kaikkiaan noin 2 600 ihmiselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa 60 asuntoa Vantaan Leinelään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat