Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa Toasille opiskelija-asuntoja Tampereelle

YIT on tehnyt Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa sopimuksen 73 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Hervantaan. Asuntojen keskipinta-ala on noin 35 neliötä. Lisäksi kiinteistöön tulee reilun 300 neliön liiketila lähikaupalle. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa, ja asunnot valmistuvat lokakuussa 2015. Samalla YIT ja Toas tekivät esisopimuksen Kalevan alueelle keväällä toteutettavasta noin 60 asunnon kohteesta.

YIT on tehnyt Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa sopimuksen 73 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Hervantaan. Asuntojen keskipinta-ala on noin 35 neliötä. Lisäksi kiinteistöön tulee reilun 300 neliön liiketila lähikaupalle. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa, ja asunnot valmistuvat lokakuussa 2015. Samalla YIT ja Toas tekivät esisopimuksen Kalevan alueelle keväällä toteutettavasta noin 60 asunnon kohteesta.
Kuuntele juttu

Syyskuussa käynnistyvä kohde sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Hervannan valtatien tuntumassa. YIT on jo aiemmin toteuttanut 130 opiskelija-asuntoa Toasille samaan kortteliin.

Lisäksi YIT rakentaa parhaillaan Toasille Tampellan alueelle 172 huoneiston opiskelijahotellia. Kaikkiaan YIT on rakentanut Toasille jo yli 1 000 asuntoa Tampereella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Toasille opiskelija-asuntoja Tampereelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat