Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustietosäätiö palkitsi Serum arkkitehdit ja Lauri Jääskeläisen

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2014 Pietilä-palkinnon Serum arkkitehdit Oy:n Antti-Markus Lehdolle, Vesa Humalistolle ja Sami Heikkiselle. Lisäksi RTS:n hallitus päätti yksimielisesti myöntää vuoden 2014 UICB:n Rakennustietopalkinnon Helsingin rakennusvalvontaviraston virastopäällikkö Lauri Jääskeläiselle.

Lehto, Humalisto ja Heikkinen palkittiin merkittävästä työstä arkkitehtuurin uudistamiseksi, erityisesti kaupunkisuunnittelun ja asuntosuunnittelun aloilla. RTS:n hallitus jakaa Pietilä-palkinnon joka toinen vuosi.

Jääskeläinen puolestaan palkittiin tunnustuksena hänen pitkäjänteisestä toiminnastaan rakennusvalvontaviranomaisten työn yhtenäistämiseksi. Myös UICB:n Rakennustietopalkinto jaetaan joka toinen vuosi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustietosäätiö palkitsi Serum arkkitehdit ja Lauri Jääskeläisen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat