Rakennustietosäätiö palkitsi Serum arkkitehdit ja Lauri Jääskeläisen

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2014 Pietilä-palkinnon Serum arkkitehdit Oy:n Antti-Markus Lehdolle, Vesa Humalistolle ja Sami Heikkiselle. Lisäksi RTS:n hallitus päätti yksimielisesti myöntää vuoden 2014 UICB:n Rakennustietopalkinnon Helsingin rakennusvalvontaviraston virastopäällikkö Lauri Jääskeläiselle.

Lehto, Humalisto ja Heikkinen palkittiin merkittävästä työstä arkkitehtuurin uudistamiseksi, erityisesti kaupunkisuunnittelun ja asuntosuunnittelun aloilla. RTS:n hallitus jakaa Pietilä-palkinnon joka toinen vuosi.

Jääskeläinen puolestaan palkittiin tunnustuksena hänen pitkäjänteisestä toiminnastaan rakennusvalvontaviranomaisten työn yhtenäistämiseksi. Myös UICB:n Rakennustietopalkinto jaetaan joka toinen vuosi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustietosäätiö palkitsi Serum arkkitehdit ja Lauri Jääskeläisen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi