Kokeile kuukausi maksutta

Lappeenranta sai kaksi uutta vararehtoria

Lappeenrannan teknillisen yliopiston (Lappeenranta University of Technology LUT) uusiksi vararehtoreiksi on nimitetty professorit Jari Hämäläinen ja Jaana Sandström. Sandströmin vastuualue on koulutus ja Hämäläisen tutkimus.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston (Lappeenranta University of Technology LUT) uusiksi vararehtoreiksi on nimitetty professorit Jari Hämäläinen ja Jaana Sandström. Sandströmin vastuualue on koulutus ja Hämäläisen tutkimus.

Sandström, 51, toimii tällä hetkellä LUT:n kauppakorkeakoulun dekaanina. Hän on muun muassa kauppatieteellistä koulutusta kehittävän ja arvioivan EFMD:n EPAS-johtoryhmän jäsen sekä Liikesivistysrahaston hallituksen jäsen.

Hämäläinen, 49, työskentelee professorina LUT:n teknillisessä tiedekunnassa matematiikan ja fysiikan laitoksella. Hän on myös laitoksen varajohtaja ja LUT:n CEID-tutkimuskeskuksen johtaja. Hämäläinen on aiemmin työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Itä-Suomen ja Jyväskylän yliopistoissa, VTT:ssä sekä Metso Paperissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lappeenranta sai kaksi uutta vararehtoria”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat