Kokeile kuukausi maksutta

Citycon ostaa Ison Omenan kokonaan itselleen

Citycon ostaa GIC:n 40 prosentin osuuden Espoossa sijaitsevasta Ison Omenan kauppakeskuksesta. Kaupan jälkeen Citycon omistaa kokonaan kauppakeskuksen. Kauppahinta noudattaa Ison Omenan tämänhetkistä käypää arvoa.

Citycon ostaa GIC:n 40 prosentin osuuden Espoossa sijaitsevasta Ison Omenan kauppakeskuksesta. Kaupan jälkeen Citycon omistaa kokonaan kauppakeskuksen. Kauppahinta noudattaa Ison Omenan tämänhetkistä käypää arvoa.

Iso Omena on Cityconin suurin kauppakeskus Suomessa. Keskuksessa on juuri meneillään suuri laajennus- ja kehityshanke. Laajennuksen ensimmäinen vaihe toteutetaan yhteistyössä NCC Property Developmentin kanssa 50 prosentin osuuksin.

Laajennetussa Isossa Omenassa tulee olemaan 75 000 neliömetriä liiketiloja, ja se avataan loppukesällä 2016. Kauppakeskus yhdistetään uuden Länsimetron linjan Matinkylän pysäkkiin.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Citycon ostaa Ison Omenan kokonaan itselleen”

  1. Muuttaminen basaarityyppiseksi ostopaikaksi on jo alkanut Ompussa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat