Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen rakentaa Etelä-Karjalan Osuuspankille pääkonttorin Lappeenrantaan

Lemminkäinen rakentaa Etelä-Karjalan Osuuspankille pääkonttorin Lappeenrannan keskustaan. Rakennushanke toteutetaan kaksivuotisena projektinjohtourakkana, joka alkaa lokakuussa 2014 ja päättyy lokakuussa 2016. Urakan arvo on yli 15 miljoonaa euroa.

Lemminkäinen rakentaa Etelä-Karjalan Osuuspankille pääkonttorin Lappeenrannan keskustaan. Rakennushanke toteutetaan kaksivuotisena projektinjohtourakkana, joka alkaa lokakuussa 2014 ja päättyy lokakuussa 2016. Urakan arvo on yli 15 miljoonaa euroa.

”Lappeenrannan ydinkeskustan kehittämistä on suunniteltu vuosia. Alkava urakka on alueen ensimmäinen konkreettinen hanke, joka käynnistää koko alueen kehittämisen”, Lemminkäisen toimitusjohtaja Casimir Lindholm sanoo.

Rakennushanke toteutetaan tontille, jonka Lemminkäinen myi aiemmin syksyllä Etelä-Karjalan Osuuspankille.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lemminkäinen rakentaa Etelä-Karjalan Osuuspankille pääkonttorin Lappeenrantaan”

  1. Yli 15 miljoonan euron hanke ja Lemminkäisen toimitusjohtaja ei ole nähtävästi edes vaivautunut käymään paikalla:

    ”Lappeenrannan ydinkeskustan kehittämistä on suunniteltu vuosia. Alkava urakka on alueen ensimmäinen konkreettinen hanke, joka käynnistää koko alueen kehittämisen”, Lemminkäisen toimitusjohtaja Casimir Lindholm sanoo.

    Hei Casimir. Konttorin seinää vasten tuleva rakennus kohoaa koko ajan ja on jo maanpinnan tason yläpuolella.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat