Caverion irtisanoo enintään 56 toimihenkilöä Suomesta

Caverion Suomi Oy on saanut päätökseen syksyn aikana käydyt yhteistoimintaneuvottelut toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden vähentämisestä Suomessa. Neuvottelujen lopputuloksena yhtiö irtisanoo enimmillään 44  toimihenkilöä ja 12 ylempää toimihenkilöä. Lisäksi toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä voidaan lomauttaa tarpeen mukaan.

Caverion Suomi Oy on saanut päätökseen syksyn aikana käydyt yhteistoimintaneuvottelut toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden vähentämisestä Suomessa. Neuvottelujen lopputuloksena yhtiö irtisanoo enimmillään 44  toimihenkilöä ja 12 ylempää toimihenkilöä. Lisäksi toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä voidaan lomauttaa tarpeen mukaan.

Caverion perusteli irtisanomisia yhtiön rakenteen uusimisella sekä kilpailukyvyn ja kannattavuuden varmistamisella muuttuvassa markkinatilanteessa.

Koko konsernissa on käynnissä muutos kilpailukykyiseksi, yhtenäiseksi palvelu- ja projektiyhtiöksi. Konserni on luonut yhteisiä toimintamalleja ja tarkastellut niiden perustella myös organisaatiorakenteita.

Caverion-konsernissa on yhteensä noin 17 300 työntekijää. Suomessa työntekijöitä on yhteensä 4 750 kolmessa yhtiössä (Caverion Oyj, Caverion Suomi Oy ja Caverion Industria Oy).

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion irtisanoo enintään 56 toimihenkilöä Suomesta”

Vastaa