Ovenia hoitaa Hemsön kiinteistöomistusta Suomessa

Ovenia on allekirjoittanut sopimuksen ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fastighets AB:n kiinteistöomaisuuden hoidosta Suomessa. Hemsöllä on tällä hetkellä noin 1,2 miljardin kruunun eli pyöreästi 130 miljoonan euron kiinteistöomistus Suomessa.

Ovenia on allekirjoittanut sopimuksen ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fastighets AB:n kiinteistöomaisuuden hoidosta Suomessa. Hemsöllä on tällä hetkellä noin 1,2 miljardin kruunun eli pyöreästi 130 miljoonan euron kiinteistöomistus Suomessa.

Hemsö omistaa Turun ammattikorkeakoulun kiinteistön sekä 15 hoivakiinteistöä Helsingin seudulla ja muissa suurissa kaupungeissa. Yhtiö keskittyy julkisiin kiinteistöihin, joissa se on Ruotsin johtava yksityinen sijoitusyhtiö. Sillä on toimintaa myös Saksassa.

Hemsön ostamat kiinteistökohteet ovat pääosin olleet jo aiemmin Ovenian hoidossa. Kohteiden omistajan vaihtumisen myötä sopimukset yhtenäistettiin. Sopimukseen sisältyy teknisen ylläpidon johtaminen sekä talous-, yhtiö- ja vuokrahallintopalvelut.

”Ovenia on luotettava ja hyvämaineinen toimija, joka tuntee ostamamme kiinteistökohteet ja niiden historian. Lisäksi yrityksen kattava maanlaajuinen alueorganisaatio ja paikallistuntemus tukevat kasvustrategiaamme”, Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen sanoo.

”Hemsö on uudenlainen toimija Suomessa, ja tuemme heidän kasvuaan vastaamalla optimaalisesta kiinteistöomaisuuden hoidosta. Valtakunnallinen organisaatiomme pystyy tuottamaan laajan skaalan palveluja yhdeltä luukulta kaikille heidän kiinteistöilleen Suomessa”, Ovenia Oy:n toimitusjohtaja Mika Valtonen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ovenia hoitaa Hemsön kiinteistöomistusta Suomessa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi