Kokeile kuukausi maksutta

VR Track aloittaa yt-neuvottelut

Mahdolliset henkilöstövaikutukset kohdistuvat arviolta enintään noin 150 työntekijään VR Trackin koko rakentamisen liiketoiminnassa. Yhtenä vaihtoehtona voi olla lomauttaminen enintään 90 päivän ajaksi.

Mahdolliset henkilöstövaikutukset kohdistuvat arviolta enintään noin 150 työntekijään VR Trackin koko rakentamisen liiketoiminnassa. Yhtenä vaihtoehtona voi olla lomauttaminen enintään 90 päivän ajaksi.

VR Trackin rakentamisen liiketoiminnassa tilauskanta on alkuvuonna alhaisempi kuin aiempina vuosina. Yrityksen mukaan työmäärä on vähentynyt merkittävästi vuodenvaihteen aikana isojen projektien päättyessä, eikä talvikaudella käynnisty uusia projekteja.

Yrityksen mukaan rakentamisen alhainen tilauskanta ja liiketoiminnan kausiluontoisuus aiheuttavat vaikean työllistymistilanteen talvikaudelle. Liiketoiminnan henkilöstörakenne ja työajan tasaamiseen käytettävät keinot eivät ole riittäneet mukauttamaan henkilöstöresurssien tarvetta työn kausivaihteluun.

Työmäärän vähentymistä pidetään kuitenkin väliaikaisena. Kevään aikana työkannan uskotaan parantuvan, ja siten työtä voidaan tarjota koko henkilöstölle.

Mahdolliset toimenpiteet toteutetaan toukokuun loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VR Track aloittaa yt-neuvottelut”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat