Proxion osti kaksi yritystä

Raideliikenteen asiantuntijayritys Proxion on ostanut oululaisen, maanlaajuisesti toimivan infra-alan asiantuntijayhtiö CC Infra Oy:n koko osakekannan. Lisäksi Proxion osti viime vuodenvaihteessa Destia Rail Oy:ltä koulutusta tarjoavan Rataopiston liiketoiminnan.

Raideliikenteen asiantuntijayritys Proxion on ostanut oululaisen, maanlaajuisesti toimivan infra-alan asiantuntijayhtiö CC Infra Oy:n koko osakekannan. Lisäksi Proxion osti viime vuodenvaihteessa Destia Rail Oy:ltä koulutusta tarjoavan Rataopiston liiketoiminnan.

Vuonna 2008 perustettu CC Infra tarjoaa osaamistaan infrahankkeiden ja rautateiden kunnossapidon projektinjohto- ja asiantuntijatehtävissä, uusien teknologioiden kehittämisessä ja käyttöönotossa sekä turvallisuus- ja koulutuspalveluissa.

”Proxionin ja CC Infran osaamisalueet täydentävät toisiaan”, CC Infran toimitusjohtaja Antti Haapalahti kertoo.

Rataopiston liiketoiminnan hankinnan myötä Proxion on vahvistanut myös koulutustarjontaansa.

”Koulutuspalvelut ovat osa ydinliiketoimintaamme. Tehty liiketoimintakauppa on vahva lisä nykyiseen koulutustarjontaamme. Se vahvistaa osaamistamme rataliiketoiminnan kaikki osa-alueet kattavana asiantuntijana”, Proxionin toimitusjohtaja Matti Tervonen sanoo.

Proxionin liikevaihto on yhdistymisen jälkeen noin 8 miljoonaa euroa, työntekijöitä on noin 70. Yhtiö aikoo rekrytoida uutta henkilöstöä jo kevään aikana. Proxion toimii liiketoimintakaupan jälkeen koko Suomen alueella, ja erityisesti Pohjois-Suomen alueella yrityksen ote infrahankkeissa vahvistuu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Proxion osti kaksi yritystä”

Vastaa