Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa opiskelija-asuntoja Toasille Tampereelle

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa noin 80 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Kalevaan. Hankkeen arvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan YIT:n hallinnoimalle tontille yhtiön suunnitelmien mukaisesti. Rakentaminen käynnistyy välittömästi, ja hanke valmistuu elokuussa 2016.

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa noin 80 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Kalevaan. Hankkeen arvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan YIT:n hallinnoimalle tontille yhtiön suunnitelmien mukaisesti. Rakentaminen käynnistyy välittömästi, ja hanke valmistuu elokuussa 2016.
Kuuntele juttu

Rakennettavat asunnot ovat pieniä yksiöitä ja kaksioita, joiden lisäksi kiinteistöön tulee noin 260 neliömetriä liiketilaa. Nyt käynnistetyn hankkeen lisäksi YIT:llä on rakenteilla Toasille opiskelijahotelli Tampellan alueelle sekä kerrostalo Hervantaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa opiskelija-asuntoja Toasille Tampereelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat